Information om Grundsunds Båtklubb

Postat 12 januari, 2020, av admin

Grundsunds Båtklubb bildades den 10 februari 1973. Sedan dess har klubben vuxit och utvecklats.  Klubbhuset är vackert beläget vid infarten till Grundsunds hamn och är flitigt utnyttjat för både kursverksamhet och privata tillställningar.
Vintrarna ägnas åt utbildning i navigation och sjömanskap, samt planering av sommarens aktiviteter. Grundsunds Båtklubb tar också aktiv del i diskussioner rörande Grundsund och hamnens framtid, samt övriga frågor med anknytning till ett aktivt båtliv utefter kusten.

Sommartid bedriver Grundsunds Båtklubb en mycket uppskattad seglarskola, som riktar sig till alla åldersgrupper och alla kunskapsnivåer.

Klubbstugan och medlemsförmåner

Klubbstugan finns för uthyrning även i Coronatider, dock bör deltagande gäster inte överstiga 15-20 gäster, Du kan nu själv boka stugan på vår hemsida.

Ett flertal tidigare medlemmar har i år valt att inte vara med i år, vilket vi beklagar.

Här är några förmåner som medlemmar har:

• Hyra stugan till rabatterat pris
  • Tidningen Båtliv
  • Delta i utbildning, fritt eller rabatterat pris, ex Sjukvård till sjöss 31 maj
  • Är Din båtförsäkrad i Svenska Sjö, ska Du vara medlem för att försäkringen ska gälla.

Klubbstugans fortlevnad förutsätter att vi har betalande medlemmar.

Publicerat av styrelsen 2020-05-06

Länkar till bra att ha sidor

Postat 12 januari, 2020, av admin

Svenska Sjö  -  www.svenskasjo.se

Teknikgruppen i Uddevalla  -  www.teknikgruppen.com

Stockeviks Båtvarv  -  www.stockeviks-batvarv.nu

Skaftö-guiden  -  www.skafto.nu

Vandrarhemmet i Grundsund  -  www.skafto.se

T/S Kvartsita Föreningen För Fulla Segel  -  www.kvartsita.se

Restaurang Smultron & Tång  -  www.smultrontang.se

Restaurang Pelles - pellesgrundsund.se

Brygghuset Krog  -  www.brygghuset-krog.com

Grundsunds Marina  -  www.grundsundsmarina.se

Skaftö öråd  -  www.skaftoorad.se

Kajak uthyrning i Grundsund  - www.kajakuthyrning-grundsund.se

Hänsynsområden - www.o.lst.se

SMHI - www.smhi.se

Gåsö hemsida väder - http://83.241.128.56/

Utpost Hållö väder - www.utpost-hallo.nu

www.interlite.se

VIKTIGT om Optimistjollestället

Det ligger en del jollar i vårt ställ som inte har betalt platshyra. Om du inte önskar ha kvar platsen, vänligen ta bort din jolle snarast.

De som blir kvar obetalda efter denna dag lämnas in som hittegods sista april.

Önskar du behålla din plats, vänligen betala årshyra, 300 kr, innan sista april, och meddela styrelsen.